TARSUS BELEDİYESİ İLE KONFORLU YOLLAR, VERİMLİ HASATLAR

Tarsus Belediyesi, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yol yapım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanıyor. Yapılan köy yollarıyla çiftçilerin ürünlerini rahatlıkla yetiştirebilmesi sağlanıyor.

Güncel Yayın: 25 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 25.05.2024 11:46:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News
Tarsus Belediyesi, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yol yapım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.  Yapılan köy yollarıyla çiftçilerin ürünlerini rahatlıkla yetiştirebilmesi sağlanıyor.
 Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, çiftçilerin rahat bir şekilde hasat yapabilmesi, ürünlerine kolayca ulaşabilmesi ve halkın konforlu yollara kavuşabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatlarıyla kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunları tek tek çözülüyor.
 
KÖYLERİN SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR
 
 Bu kapsamda, malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, büz döşeme, şarampol açma ve temizliği gibi birçok çalışma gerçekleştirildi. Aynı zamanda yol kenarlarının temizliği de yapıldı.
 
Tarsus Belediyesi ekipleri, Tarsus halkının konforu için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.