BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Güncel Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 09:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüm muhtarların, Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, ilçenin 67 mahalle muhtarı ile birlikte büyük ve güçlü bir aile olduklarını belirterek; “Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için el birliği ve gönül birliği ile çalıştığımız tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Yılmaz; “Muhtarlar, yerel yönetimde belediyelerimizin, mahallelerdeki gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Çevik ve Sosyal Belediyecilik anlayışımızda muhtarlarımızın ayrı bir yeri vardır. Muhtarlarımızla göreve geldiğimiz günden bu yana Toroslarımız için omuz omuza mücadele ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gurur ve heyecanla idrak edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır birçok proje ve çalışmalarımızla ilçemizin yükselişini sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.