AKDENİZ'DE PAZARYERLERİ TERTEMİZ

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelere kurulan pazaryerlerini önce temizleyip daha sonra ilaçlı ve tazyikli suyla kirden ve meyve-sebze atıklarından arındırarak, hem çevrede yaşayan vatandaşları hem de paza

Güncel Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 11:10:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelere kurulan pazaryerlerini önce temizleyip daha sonra ilaçlı ve tazyikli suyla kirden ve meyve-sebze atıklarından arındırarak, hem çevrede yaşayan vatandaşları hem de pazarcı esnafını memnun ediyor.

Akdeniz Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerini de eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Bu çerçevede, ilçede kurulan semt pazarlarının arazözler yardımıyla yıkanması ve dezenfekte edilmesi çalışmalarını sürdüren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yüzlerce esnaf ve binlerce vatandaşın alışverişini yaptığı pazar alanlarını önce temizliyor ardından deterjanlı ve tazyikli su ile yıkıyor.

Semt pazarlarında temizliğe büyük önem veren ekipler, pazaryerlerinde oluşabilecek kötü koku ve görüntü için önlem alarak, bir sonraki kullanıma hazır hale getiriyor. Halk sağlığının korunmasına yönelik kent temizliğinde titiz bir çalışma yürüten ekipler, insan sağlığını ön planda tutuyor.

İlçe genelinde kurulan pazaryerlerinde yaptığı kapsamlı temizlikle koku ve mikroplarla da mücadele eden Çevre Koruma ekipleri, hem pazarcı esnafından hem de mahalle sakinlerinden tam not alıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.