İş insanı Ahmet Şen'den, Tarsus Ticaret Borsasına ziyaret.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisi ve İş insanı Ahmet Şen, Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Güncel Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 18:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisi ve İş insanı Ahmet Şen, Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti. 

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Ahmet Şen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Tarsus'u ilgilendiren tüm konularda, sorun ve sıkıntılarının çözüm aşamasında birlik ve beraberlik içinde çalışmak öncelikli gayemiz. Biz her zaman kazananın Tarsus olmasını diliyoruz. “Dedi.” 

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Titiz ile Tarsus’a ve bölgeye dair konularda istişarede bulunan Ahmet Şen, “Son 10 yıldır Borsamızın yükselen bir ivme ile Tarsus’a kazandırdığı değerleri ve projelerini takdirle takip ediyoruz. Özellikle tarıma dair sorunları çözmedeki kilit rollerde hep Borsamız var. Şehrimizdeki tarımsal üretimin destekçisi olan Tarsus Ticaret Borsası’nı, yöneticilerini tebrik ediyorum.” Dedi. 

Ziyarette Tarsus’un geleceği ve tarımsal üretime ve üretimin katma değerinin arttırılmasına yönelik konular ile, güncel ekonomik ve sosyal konular istişare edilerek, çözüm odaklı projeler hakkında da konuşuldu. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.