Başkan Tarhan “Söz verdiğimizden fazlasını yaptık”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi ‘Belediye Başkanlığı Aday Adaylık’ başvurusunda bulundu.

Güncel Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 20:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi ‘Belediye Başkanlığı Aday Adaylık’ başvurusunda bulundu. CHP Mezitli İlçe Başkanlığında gerçekleşen adaylık başvurusuna mahalle muhtarlar, meclis üyeleri ve çok davetli katıldı. Eşi Sembol Tarhan ile birlikte ilçe başkanlık binası önünde kısa bir açıklama yapan Başkan Tarhan,“Bugün halkın temsilcisi olan muhtarlarımızla bu açıklamayı yapmayı tercih ettim.10 yıllık belediye başkanlığımda alnım açık olarak, yüzümün akıyla Mezitli halkının huzurundayım. 2014 yılında %44 oy ile seçilirken, MHP ve AKP ittifakı %50 oy almıştır. 2019 yılında %57 oy ile seçilirken MHP ve AKP ittifakı %36,5 oy almıştıryani 2014'de AKP ve MHP'ye oy veren %13 seçmen 2019'da CHP'ye oy vermiştir.2023 milletvekili seçimlerinde CHP %54, cumhur ittifakı %30, emek ve özgürlük ittifakı %12 oy almıştır. 2019'da 6573 yabancı seçmen var iken, 2023'de 5067 Suriyeli + 2069 diğer yabancılar olmak üzere toplam 7136 yabancı seçmen oy kullanmıştır. Mezitli'ye değer katan bir belediye başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Yolsuzluğun, rüşvetin girmediği bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Söz verdiklerinden fazlasını yapan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Kimseye 1 metrekare imar rantı sağlamayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. 1 metrekare yeşil alanı, belediye hizmet alanını imara açmayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Söz verdiklerinden fazlasını yapan bir belediye başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Hiçbir kurum ve kişiye 1 kuruş borcu olmayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Çalışanlarına en yüksek ücreti veren bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. 10 yılda Mezitli halkı şu görüşte birleşti; Neşet Tarhan söz verir ise mutlaka yapar. Neşet Tarhan hizmette kesinlikle siyasi düşünce ayrımı yapmaz. İşte böyle bir başkan olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olarak takdiri Mezitli halkına bırakıyorum. Düşüncesi ne olursa olsun herkesin, halkın belediye başkanı olarak görevimi sürdürmeye kararlıyım” ifadelerini kullandı.

“İLÇE VE BELEDİYE BİRLİKTELİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın sosyal belediyecilik anlayışını önce Türkiye’ye sonra da dünya çapında duyurduğunu dile getiren CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, “Sayın belediye başkanımız Neşet Tarhan yaklaşık 10 yıldır bize önemli hizmetler veriyor. Önemli izler bırakıyor. Yapmış olduğu çalışmaların ve projelerin bir sonraki dönemde devamı için kendisi aday adaylık başvurusunda bulundu. Mezitlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Mezitli’nin adını dünya çapında aldığı ödüllerle duyurduğu için, ilçemiz adına kendinse teşekkür ederiz.Kongre seçimlerden bu yana birlikte yol yürüdüğümüz, el ele ve omuz omuza verdiğimiz başkanımız bize seçim süreçlerinde çok destek verdiler. Şahsım ve örgütüm adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İlçe ve belediye birlikteliğin ne kadar anlamlı ve değerli güzel sonuçlara ulaştığını görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalara deva edeceğiz.Bu anlamda belediye başkanımıza geçmişte yaptığı çalasımalar için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Kendisine ailesine ve Mezitlimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.