CHP’Lİ VEDAT GÜNYAR, YARENLİK ALANI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

“TARSUS’UN GÜZEL YARINLARI İÇİN YOLLARDAYIZ”

Güncel Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 08:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
“TARSUS’UN GÜZEL YARINLARI İÇİN YOLLARDAYIZ”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan a.adayı Vedat Günyar, kültürel dokusuna uygun modern bir kentin inşası için göreve talip olduğunu söyledi.
 
Vedat Günyar, Yarenlik Alanı’nda çalışma arkadaşları ve sevenleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşları selamladı.
 
Program öncesinde özgürlük ve kardeşliğin simgesi güvercinleri uçuran Vedat Günyar’a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 
 
Dağıttığı karanfillerle esnaflara “hayırlı işler” dileklerinde bulunan CHP Tarsus Belediye Başkan a.adayı Vedat Günyar, ısrarla sevgi ve kardeşlik dilini kullanmaya devam edeceğini belirtti.
 
Günyar, “Binlerce yıllık tarihi bulunan kadim kent Tarsus, birçok şeyi hak etmektedir. Kültürel dokusuna uygun modern bir kentin inşası için, barış için, sevgi ve saygı çiçeklerinin yeşermesi için, ekmeğimizi bölüşmek için; kısacası güzel yarınlar için yollardayız. Güzel çocuklarımızın yarınları için çalışıyoruz, çalışamaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Yarenlik Alanı gezisinde esnafların ve vatandaşların beklenti ve önerilerini de yakından dinleyen Günyar, “Özellikle sosyal projelerimizle toplumun her kesimine hizmetlerimiz gidecek. Toplumcu Belediyecilikle insanlarımızın hayatlarına olumlu dokunuşlar yapacağız. Yaşanan bir sıkıntıyı veya beklentiyi, el birliğiyle çözeceğiz” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.