GÜLNAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH ÖNGE

“HEMŞEHRİLERİMİZLE KUCAKLAŞMAK VE GÜLER YÜZLÜ SOHBETLER İLE GÜLNAR’I GELİŞTİRMEK HEDEFİNDEYİZ”

Güncel Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 12:11:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
“HEMŞEHRİLERİMİZLE KUCAKLAŞMAK VE GÜLER YÜZLÜ SOHBETLER İLE GÜLNAR’I GELİŞTİRMEK HEDEFİNDEYİZ”
Cumhur İttifakı, Gülnar Belediye Başkan Adayı olarak Emekli Binbaşı (Sistem Mühendisi) Fatih Önge ismini duyurdu. Adaylığı ilçede büyük coşkuyla karşılanan Fatih Önge, “Gülnar Bizi, biz Gülnar’ı biliriz. Hemşehrilerimizle kucaklaşmak ve güler yüzlü sohbetler ile Gülnar’ı geliştirmek hedefindeyiz. Gülnarlı dostlarımla dertleşecek, sorunlarına çözüm yolu bulacağız. Emekçinin yanında olacak, dosta vefayı ön planda tutacağız. Kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Gülnar olacak” dedi.
 
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada; 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe ve 7 İlçede Belediye Başkan adaylarını duyurdu. Kamuoyu ile paylaşılan bilgilere göre; Emekli Binbaşı Fatih Önge, Cumhur İttifakı’nın Gülnar Belediye Başkan Adayı oldu.  Sistem Mühendisi olan Fatih Önge’nin adaylığı ilçede coşkuyla karşılandı. Hemşehrilerinin büyük ilgisini gören Önge “Gülnar bizi, biz Gülnar’ı biliriz. Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” dedi.
 
“GÜLNAR İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ”
İlçedeki vatandaşların yoğun isteği üzerine aday olduğunu açıklayan Önge, “İlk olarak bizleri bu göreve layık gördükleri ve aday gösterdikleri için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ederim. Gülnar Bizi, biz Gülnar’ı biliriz. Çocukla çocuk, gençle genç, üreticinin yanında olmayı biliriz. Hemşehrilerimizle kucaklaşmak ve güler yüzlü sohbetler ile Gülnar’ı geliştirmek hedefindeyiz. Gülnarlı dostlarımla dertleşecek, sorunlarına çözüm yolu bulacağız. Emekçinin yanında olacak, dosta vefayı ön planda tutacağız. Gülnar için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza ve tüm ekibimle gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.
 
“KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAK”
Emekli binbaşı olduğu için vatana hizmet etmeyi çok iyi bildiğini ve bu uğurda canı pahasına mücadele edeceğini söyleyen Önge, “Milliyetçi Hareket Partimize ve teşkilatımıza bağlılığı Bilge Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli’ye itaati biliriz biz. Gülnar için yapacak çok işimiz ve projelerimiz var. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın aday çıkardığı her yerde ittifakımız kazanacak. Seçim sonunda kazanan Cumhur İttifakı, kazanan Gülnar olacak” ifadelerine yer verdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.