SERDAR SOYDAN MUT’TA COŞKUYLA KARŞILANDI

Mut’ta yoğun ilgiyle karşılanan ve coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Bu şehre bir yeminimiz var.

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 13:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Mut’ta yoğun ilgiyle karşılanan ve coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Bu şehre bir yeminimiz var. Doğup büyüdüğümüz bu kenti parmakla gösterilir, yaşanılabilir şehirler listesinde üst sıralara çıkaracağız. 31 Mart’tan sonra gerçek, üretken belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte dünya aleme göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
Yerel seçim çalışmaları kapsamında kentin her noktasına ulaşarak ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mut’ta gerçekleştirilen açık hava toplantısında büyük bir coşkuyla karşılandı. Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“SİZLERİN TEVECCÜHÜ BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR”
 
Burada yaptığı konuşmada Soydan, “Mut’ta Cumhur İttifakı’na olan teveccühünüzü görmek bizleri çok güçlü kılıyor. Hepinizden Allah razı olsun. 31 Mart’ta kentimizin geleceği açısından çok önemli bir seçime gideceğiz. Cumhur İttifakı’nın tüm belediye başkan adayları samimiyetle, gayretle, tevazu ile çalışıyor. Tüm adaylarımız kendi yöresine, ilçesine olan aşkıyla, sizlere olan sevdasıyla yola çıktılar. Bizler de inşallah çocuklarımızın yaşamını idame ettireceği Mersin’e hizmet etme gayreti ile gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Kendimizi, projelerimizi, yapabileceklerimizi anlatacağız. Bizim tek bir hedefimiz var. O da bu kadim şehir Mersin’e hizmet etmek, projeler üretmek ve hemşerilerimizin koşullarını yukarıya taşımaktır” dedi.
 
“MERSİN HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLMİYOR”
 
“Mut’un kültür merkezini de halini de alt yapısını da biz yaparız” diyen Soydan, “31 Mart’tan sonra gerçek, üretken belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte dünya aleme göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mersin öyle bir şehir ki Anamur’dan Tarsus’a kadar tarım arazisi ile limonu, çileği, eriği, kayısısı ile Türkiye’de üretim rekoltesinde üst sıralardadır. Limanı, lojistiği ile dünyaya açılan kapıdır. Ancak bakıyorsunuz bu şehir hak ettiği şekilde yönetilmiyor” diye konuştu. Soydan , göreve geldikleri taktirde Tarım AŞ’yi de kuracaklarını, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.  
 
“BİZ SİZLERE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”
 
Soydan, “Bizde proje çok. Şehri biliyoruz; tanıyoruz. Otopark sorununu da biliyoruz. Burada yapılaması gerekenlerin de farkındayız. Sizleri ferah bir şekilde yaşatacak projelerimizi 9 Mart’ta açıklayacağız. Birliğin gücü ile seçimden de zaferle ayrılacağız. Artık bu şehre projeler gelsin diyoruz. Bu şehre vaatlerimiz var. Mersin’de hayallerimiz var ve bu şehre bir yeminimiz var. Doğup büyüdüğümüz bu kenti parmakla gösterilir, yaşanılabilir şehirler listesinde üst sıralara çıkaracağız. Bunu da 5 yıl içinde başaracağız. Bunu tüm şehir görecek. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Bölgedeki esnafları da ziyaret eden Serdar Soydan her yaştan vatandaşın sıkıntıları ile yakından ilgilenerek şikayetlerini ve önerilerini de dinledi. Göreve gelmesi halinde yapacakları çalışmaları anlatan Soydan, günün anısına vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.