AKDENİZ’DE PARK, BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR ELDEN GEÇİYOR

Akdeniz Belediyesi; havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların en çok uğradığı, temiz nefes alıp yorgunluğunu üzerinden attığı park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, onarım, temizlik ve tadilat çalışmalarına hız verdi.

Güncel Yayın: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2023 10:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi; havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların en çok uğradığı, temiz nefes alıp yorgunluğunu üzerinden attığı park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım, onarım, temizlik ve tadilat çalışmalarına hız verdi.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hazırladığı plan kapsamında merkez-kırsal bölge demeden, havaların ısınması nedeniyle ilçe sakini vatandaşların en çok rağbet ettiği park ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım, tadilat, mevsimlik çiçek dikimi, ağaç ve çim budama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nı mevsimlik çiçeklerle donatıp parka göz alıcı bir görüntü kazandıran ekipler, her gün yüzlerce ailenin uğrayıp dinlendiği veya ailecek piknik yaptığı Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda bulunan havuzda da kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Çankaya Mahallesi 4727 sokak üzerinde bulunan boş arsayı da yükselen otlar, çalılar ve çöplerden arındıran ekipler; ilçe sınırlarında bulunan birçok parkta da ağaç budama, çim biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren mobil temizlik ekibi de Huzurkent Polis Merkezi ile Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu’nda halı yıkama ve dezenfekte çalışması yaptı.

Uzak yakın demeden her mahalleye hizmet

Yoğun bir tempoda çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ile Muhtarlık önü; Hürriyet Mahallesi Şeyh Yusuf Reyhani Türbesi; Toroslar Mahallesi Yakaköy İlkokulu bahçesi; Evci Mahallesi Üçgen Park; Yaşar Kemal Parkı; İhsaniye (Melemez), Sarıibrahimli ile Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi, Huzurkent Bahşiş Mahallesi Halk Kütüphanesi bahçesi, Koşar Park ve Uzun Park; Köselerli Şen Sokak, Parmakkurdu Mahallesi İlkokulu, Aşağı Burhan Mahallesi taziye evi önü ile Bahçeli Futbol Sahası’nda çim biçme, ağaç budama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.