KOCAMAZ, "HEP BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ"

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Siyaset Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 15:33:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İYİ Parti  Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin yanında  sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sorun ve isteklerini yerinde dinleyen Kocamaz , Bozyazı ve Anamur İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim takvimi ilerlerken 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı.

İl ve ilçe genelinde esnafları dolaşan  İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı, ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına Anamur ve Bozyazı’da devam etti.

İYİ Parti Bozyazı  İlçe Başkanı Ali Duru ve İlçe teşkilatı ile Bozyazı merkezdeki esnafları ziyaret etti. Dükkanlara tek tek giren Kocamaz halkın desteğini alırken sıkıntıları yerinde dinleme fırsatı buldu.

Görüştükleri esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan  Kocamaz ve partililer 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimde vatandaşlardan  bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi.

Her gittikleri yerde sorunların ve şikâyetlerin aynı olduğu, işlerin durgun fiyatların yüksek ve buna rağmen esnafların kar edemediğini belirten Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Ülkenin içinde bulunduğu karanlıktan çıkması, gelecek nesillere daha aydınlık bir ülke bırakabilmek adına hep birlikte el ele bunu başaracaklarını vurguladı.

İyi Parti Bozyazı İlçe Başkanı Ali Duru ve İlçe Teşkilatı ile birlikte, Bozyazı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Duru ve yönetimini, Bozyazı Engelli ve Engelli Yakınları Derneği Başkanı Adem Veyis ve yönetimini, Bozyazı Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Keskinaslan ve yönetimini,  Bozyazı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Gani Martin ve yönetimini ziyaret eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz , Bozyazı Hali ve Küçük Sanayi Sitesinde  esnafların sorunlarını dinledi.

Bozyazı’dan sonra Anamur’a geçen İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Milletvekili Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ile birlikte Ören ve Emirşah  mahallelerinde  vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili adayı Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini vatandaşlara anlattı. Özellikle mevcut sistemin değiştirilmesi gerektiğini nedenleriyle anlatan Kocamaz, vatandaştan tam destek sözü aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.