BAŞKAN VARAL, BERDAN BARAJI MESİRE ALANINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Birlik ve beraberliğin hüküm süreceği, huzurun yeniden tesis edileceği Türkiye sevdamız için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 11:11:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Birlik ve beraberliğin hüküm süreceği, huzurun yeniden tesis edileceği Türkiye sevdamız için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, her fırsatta halkla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Varal, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Berdan Barajı mesire alanında Pazar tatillerini geçiren vatandaşlarla buluştu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkması durumunda uygulamaya koyacağını taahhüt ettiği “Aile Destekleri Sigortası” hakkında hem broşürleri vatandaşlara ulaştıran, hem de ayrıntılı bilgi veren Başkan Varal, “Emeklinin, memurun, işçinin, esnafın yüksek enflasyon altında ezildiği, paramızın alım gücünün günden güne düştüğü bir dönemi yaşıyoruz. Mevcut iktidarın gelinen noktada bu ülkeye ve bu ülke insanına vereceği bir şeyin kalmadığı net bir şekilde görülüyor.

Bizler, insanlarımıza yaşatılanları kader olarak kesinlikle nitelendirmiyoruz. Çarenin Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında, çarenin Millet İttifakı’nda ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde olduğunu söylüyoruz.

Hayal satmadan, sosyal devlet anlayışının en güzel örneklerini oluşturan projelerimizle geliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Aile Destekleri Sigortası. Bu proje asgari ücretin altında geliri olan veya hiç geliri olmayan bütün haneleri kapsayacak. Ve ailelerde kadınların hesaplarına paralar yatırılacak.

Kadınlar aylıklarını çekip, evlerinin ve kendilerinin ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Ayrıca engelli çocuğuna veya yaşlı aile bireylerine bakan kadınların sosyal güvenlik primleri devlet tarafından ödenecek ve Aile Destekleri Sigortası kapsamında bu kadınlara emeklilik hakkı sağlanacak” dedi.

Varal, “Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu dönüşler, çalışma azmimizi arttırıyor. 15 Mayıs sabahı Türkiye’de güneşin daha da parlak doğacağının müjdesini saha gezilerimizde görüyoruz” diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında toplumun farklı kesimlerinden birçok yurttaşla buluşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmetlerinden de bahsedip, vatandaşların görüş ve önerilerini de dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.