“2.ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ” İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenecek olan Uluslararası Tarsus Festivali için hazırlıklar devam ediyor.

Güncel Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 13:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenecek olan Uluslararası Tarsus Festivali için hazırlıklar devam ediyor.

‘Şahmeran Yılı’nda Buluşalım’ mottosuyla 3-4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek festival ile ilgili olarak St.Paul Kuyusu yanında bulunan Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında toplantı düzenlendi.

Festival programının ve akışının görüşüldüğü toplantıya Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Katılımı ve Sivil Toplum ile İlişkiler Şube Müdürü Çağan Coşkuner, Kültür Hizmetleri ve Sanat Toplulukları Şube Müdürü Eylem Matyar, TADEKA Kurul Üyeleri, Esnaf Odaları’nın temsilcileri ve diğer paydaş temsilcileri katıldı.

Toplantıda 3 gün dolu dolu geçecek ve ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacak program akışı üzerine kurul üyeleri görüş ve önerilerini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.