TOROSLAR BELEDİYESİ LGS SINAVINDA ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’na giren gençleri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Güncel Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 11:11:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’na giren gençleri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Belediye, LGS’nin yapıldığı okulların önünde kurduğu stantlarda, sınavdan çıkan öğrencilere kumanya dağıttı.

BAŞKAN YILMAZ; “GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin büyük bir gayret ve azimle hazırlandıkları LGS’de başarılı olacaklarına ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Eğitim ve öğretime verdiği desteklerle her zaman öğrencilerin yanında olan Başkan Yılmaz; “Gençlerimiz, bizim geleceğimiz. İnşallah bekledikleri sonuçları alırlar ve istedikleri okulları kazanarak başarılarını sürdürürler. Onlara güveniyoruz. Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.