MHP Tarsus’ta Zafer Yürüyüşü Yaptı

Mersin Tarsus İlçe Teşkilatı Zafer Yürüyüşü düzenledi.

Güncel Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 18:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Tarsus İlçe Teşkilatı Zafer Yürüyüşü düzenledi. Tarsus Atatürk Caddesi yol boyunca parti bayraklarıyla donatıldı. 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Mersin milletvekili adayları, belediye başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili yürüyüşe katıldı. 

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde MHP Tarsus İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüş, Tarsus Atatürk Caddesinden başlayarak, ilçe başkanlığına kadar sürdü.  

Yürüyüş esnasında konuşan MHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, “Tarsus’lu olmaktan dolayı gururluyum. Şu anda 14 Mayıs’ın zaferinin provasını yapıyoruz. Tarsus’un gücünü herkes görüyor. Balkonlardan insanların desteklerini ve sevgi selini ve gönül bağını görüyorsunuz. Vatanımızın, bayrağımızın ve milletimizin birliği için bir arada olmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Önceliğimiz her zaman Mersin olacak. Güçlü Milliyetçi Hareket Partisi ve Güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” 

Üç hilal ve Türk Bayrakları donatılan caddedeki yürüyüşe, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Milletvekili Adayları Dr. Levent Uysal, Serdar Soydan, Ali Arı, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akgül, önceki dönem belediye başkanları Hamit Tuna, Şevket Cam ve çok sayıda eski milletvekili ve parti yöneticileri katıldı. 

Coşkulu bir yürüyüş ile başlayan kalabalık, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.