TOROSLAR’DA ÖZEL BİREYLERE BAYRAM ÖNCESİ KUAFÖRLÜK HİZMETİ

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala özel gereksinimli bireyleri mutlu eti.

Güncel Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 20:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala özel gereksinimli bireyleri mutlu eti.

Toroslar Belediyesinin Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel bireyler, TORTEK bünyesindeki Kuaförlük ve Saç Bakımı Yapımı Kursu’nda ağırlandı. TORTEK kursiyerleri, usta öğreticilerinin gözetiminde özel bireylerin saç ve kişisel bakımlarını yaptı.

Evlerinden güvenle alınarak kişisel bakımları yapılan özel bireylerin mutlulukları ise gözlerine yansıdı.

BAŞKAN YILMAZ; “BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ ONLARIN MUTLU OLMASI”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelindeki özel gereksinimli bireyleri evden çıkarıp toplumsal hayata kazandırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

“Onların yüzündeki tebessüm olduğumuz sürece bizler mutlu oluruz” diyen Başkan Yılmaz; “ Özel bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak ve hayallerini gerçekleştirmelerine olanak sağlamak hepimizin görevi. Yetenek ve becerilerini ortaya çıkardığımız bünyemizdeki Engelsiz Yaşam Akademisi’ne ve Özel Sporcular Kursumuza gelen özel çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yüzlerinin güldüğünü görmek ise en büyük sevincimiz. Bayram öncesi özel bireylerimizi, TORTEK Kuaförlük Kursumuzda ağırladık. Hayatın her alanında başarılarıyla gurur duyduğumuz özel bireylerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.