TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Güncel Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 18:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Tarsus genelinde sürdürülen çalışmalar devam ederken ekipler Yenice Mahallesi’nde yol bakım onarımı yaparak vatandaşların memnuniyetini kazandı.
Tarsus Belediyesi, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolların daha rahat ve konforlu hale getirilmesini hedefliyor. Aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde bakım onarım çalışmalarına da devam edilerek, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor. Bu çalışmalarla hem mahalle sakinleri rahatlıyor hem de sürücülerin konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, hem kırsal mahallelerde hem de merkez mahallelerde yol bakım çalışmalarına büyük önem verdiğini belirterek vatandaşların taleplerinin hızlı bir şekilde çözülmek için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.