BAŞKAN SEÇER, AİLESİ İLE BİRLİKTE GENEL SEÇİMDE OYLARINI KULLANDI

Başkan Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı.

Güncel Yayın: 14 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 14.05.2023 17:17:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Başkan Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı.

Huzurlu bir Türkiye’ye uyanmak istediklerinin altını çizen Seçer, Türkiye'nin mevcut iki önemli sorunu olduğuna dikkat çekti. Seçer, “Bu sorunların biri huzur, biri de hukuk. Hukuk konusunda başlattığımız çalışmalardan sonra Türkiye'nin bütün sorunlu alanlarına müdahale edecek kararları yürürlüğe koyalım ve Türkiye’yi bir an önce yoluna, rotasına oturtalım istiyorum” diye konuştu.

Başkan Seçer, eşi Meral Seçer ve oğulları Uğur Seçer ile Efe Seçer oylarını; Yenişehir Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandılar.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı.

Başkan Seçer oyunu ailesi ile birlikte; Yenişehir İlçesi’nde yer alan Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1045 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanmak için yoğun katılım gösteren vatandaşlarla selamlaşıp, sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Seçer, oyunu eşi Meral Seçer ile birlikte sandığa  “Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek attı.

“Oyu kullandık ama aynı şekilde sandıktan çıkması lazım”

Oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, katılımın oldukça yüksek olduğu 2023 seçimlerinde herkesin kullandığı oya sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Seçer, “Biz de siyasiler, partiler olarak yasaların bize verdiği yetkiyle, güçle ve milletimizin desteğiyle o irademizin sandıktan girdiği gibi çıkmasını da sağlayacağız. Oyu kullandık ama aynı şekilde sandıktan çıkması lazım. Bunu da sağlayacağız. Vatandaşlarımız cesurca gelsin, oylarını kullansın bir şenlik havası içerisinde. Neticede ülke savaşa gitmiyor. Bu demokratik bir mücadeledir. Bu Anayasal bir vatandaşlık hakkıdır. Oylarını kullansınlar ama oylarına sahip çıksınlar. Bunu arzu ediyoruz” dedi.

“Huzurlu bir Türkiye’ye uyanmak istyoruz”

Huzurlu bir Türkiye’ye uyanmak istediklerinin altını çizen Seçer, Türkiye'nin mevcut iki önemli sorunu olduğuna dikkat çekti. Seçer, “Bu sorunların biri huzur, biri de hukuk. Hukuk konusunda başlattığımız çalışmalardan sonra Türkiye'nin bütün sorunlu alanlarına müdahale edecek kararları da yasaları da parlamentodan çıkaralım ya da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle yürürlüğe koyalım ki Türkiye’yi bir an önce yoluna, rotasına oturtalım istiyorum” diye konuştu.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Seçer, “Anneler yaşamımızdaki en kutsal kavram, en kutsal duygu, en kutsal insan. Bunun ötesinde bir şey söyleyemem. Keşke annem yaşasaydı, sadece bunu söyleyebilirim. Annelerimiz çok değerli. Onların gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Meral Seçer: “Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğuna vurgu yapan Meral Seçer ise, “Bu seçimlerin ülkemizde bayram havasında geçmesini diliyorum. Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum şimdiden” diye konuştu. Bu seçimde kadınların önemli bir rol oynadığına işaret eden Seçer, “Kadın; her alanda olduğu gibi özellikle evinde, çevresinde ve toplumda çok etkisi olan bir aktör. Hayırlısı olsun diyorum ve iyi olacağını düşünüyorum. Tüm annelerimizin de Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Seçer son olarak da elleri ile kalp işareti yaptıktan sonra okuldan ayrıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.