CHP İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINA ULAŞMASININ COŞKUSUNU YAŞIYORUZ”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Güncel Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 20:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şahin mesajında; “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmasının coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz. Esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen milletimiz, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı, tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla, zaferle taçlandırmıştır.

Bu kutlu zaferin ardından “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!” ilkesi ile Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Büyük mücadelelerle kurulan Cumhuriyet, Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimiz sadece bugünün değil, geleceğimizin de en büyük teminatıdır.

Bizlere emanet edilen, demokratik, laik, eşit bir düzen üzerine inşa edilen Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız!

Aydınlık yarınlara Atamızın izinde, Cumhuriyetimizin ışığıyla yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman askerlerimizi, vatanları uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor ve Cumhuriyetimizin nice 100 yıllar yaşamasını temenni ediyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.