Mezitli Yılbaşı coşkusuna erken başladı

Mezitli Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Yılbaşı etkinlikleri renkli görüntülerle başladı.

Güncel Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 18:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mezitli Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Yılbaşı etkinlikleri renkli görüntülerle başladı. Menderes Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere katılan vatandaşlar, alandaki görsel şölenle büyülendi. Süslemelerle donatılmış meydan, renkli ışıklar altında adeta bir festival atmosferine dönüştü.Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda binlerce çeşitli hediyelik eşya, lezzetli yiyecekler ve içecekler satışa sunuldu. Vatandaşlar, stantları dolaşarak özel ve benzersiz ürünler arasından seçim yapmanın keyfini yaşadı. Canlı müzik performansları ve çeşitli eğlencelerle etkinlik boyunca ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı.

Yılbaşı etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemli bir ayağı olduğunu dile getirenMezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte Yılbaşı Pazarına katılarak; “Yılbaşı coşkusunu paylaşmak ve Mersin’i bir araya getirmek için her sene yılbaşı etkinliğimizi düzenliyoruz. Bu yılda vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. 28 Aralık günü başlattığımız etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek ve her gün çeşitli konserlerle yılbaşı gecesine kadar dolu dolu bir gün geçireceğiz Vatandaşlarımızı evlerinden televizyon izlemek yerine bu muhteşem ortama gelmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.