Yenişehir Belediyesinin Öğrenci’Ye uygulaması 2 bin 200 öğrenciye ulaştı

Mersin Yenişehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve üniversitelilere ücretsiz yemek imkanı sunduğu Öğrenci’Ye uygulamasından kısa sürede 2 bin 200 öğrenci yararlandı.

Güncel Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 11:53:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve üniversitelilere ücretsiz yemek imkanı sunduğu Öğrenci’Ye uygulamasından kısa sürede 2 bin 200 öğrenci yararlandı. Uygulama sayesinde üniversite öğrencileri anlaşmalı restoranlarda, kafelerde ve otellerde ücretsiz yemek yiyebiliyor.

Beşiktaş Belediyesi ile yaptığı iş birliği kapsamında Öğrenci’Ye projesini Mersin’de başlatan Yenişehir Belediyesi, 2 bin 200 öğrenciye ulaştı. Mersin’deki üniversite öğrencileri, Google Play veya AppStore üzerinden Öğrenci’Ye uygulamasını tek tıkla ücretsiz bir şekilde indiriyor. Ardından kişisel bilgilerini girerek, kaydını oluşturuyor. Öğrenci’Ye uygulamasına kaydolduktan sonra menüler sekmesinden dilediği anlaşmalı restoranı seçerek rezervasyonunu oluşturuyor. Gün içinde rezervasyon yaptığı restorana giderek, uygulama ekranındaki kodu okutuyor ve yemeğini ücretsiz bir şekilde yiyebiliyor. Yurt ve misafirhaneyle Mersin’de okuyan üniversiteli gençlere barınma imkanı sağlayan ve Yenişehirli üniversitelilere karşılıksız eğitim desteği veren Mersin Yenişehir Belediyesi, ücretsiz yemek uygulaması Öğrenci’Ye ile de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

“Projenin en büyük paydaşları olan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.”

Yenişehir Belediyesinin başlattığı uygulamaya bugüne kadar 35 işyeri dahil olarak öğrencilere ücretsiz yemek verdi. Proje Mersin’de okuyan üniversiteli gençleri de mutlu ederken, toplumsal dayanışmaya da katkı sunuyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Gençlerimiz eğitim hayatlarında birçok zorlukla karşı karşıya kalıyor. Bunları göz ardı edemeyiz. Yenişehir Belediyesi olarak gençlerimizin eğitim hayatlarını desteklemek ve onların yanında olmak adına birçok önemli çalışmayı hayata geçirdik. Bugüne kadar sunduğumuz barınma imkanları ve eğitim desteği gibi hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik ve Öğrenci’Ye uygulamasını başlattık. Kısa sürede yüzlerce öğrencimizin yararlanması bizleri çok memnun etti. İşbirliği için Beşiktaş Belediyemize ve projenin en büyük paydaşları olan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Özyiğit ayrıca Mersin’deki diğer esnaflara da projeye dahil olmaları çağrısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.