BAŞKAN BOZDOĞAN UYGUN FİYATLI EKMEKLE HALKIN YANINDA

Tarsus Belediyesi, Halk Ekmek Fırını’nda vatandaşları ucuz ekmekle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 23:08:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, Halk Ekmek Fırını’nda vatandaşları ucuz ekmekle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların bütçesine katkı sağlamak amacıyla ilk günden bu yana uygun fiyatlarda ekmeği halka sunan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sosyal belediyecilik anlayışıyla halktan takdir topluyor. Fırında devam eden askıda ekmek uygulaması ve glutensiz ekmek üretimi ile de halka destek olunuyor. Başkan Bozdoğan, " Halk Ekmek Fırınımızda hijyenik ortamda üretilen 210 gram ekmekleri vatandaşlarımızın sofrasına artan maliyetlere rağmen 3 TL’ye taşıyoruz " dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ekonomik sıkıntılar ile boğuşan vatandaşlara destek olabilmek için Halk Ekmek Fırını’nda ekmek fiyatını en uygunda tutarak desteğini sürdürüyor. Türkiye genelinde ekmek fiyatları  5 ila 10 lira arasında değişiklik gösterirken, Tarsuslular Başkan Bozdoğan ile sofralarına 210 gram ekmeği 3 liradan taşıyor. Uygulamaya koyduğu askıda ekmek ve ücretsiz glutensiz ekmek dağıtımlarını da sürdürerek halkın yanında olmak için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Tarsus’ta ucuz ekmek fiyatından ötürü oluşan ekmek kuyruklarının önüne geçmek için ikinci ekmek fırını hamlesi de devam ediyor. Kemal Paşa Mahallesi’nde fırının inşaat çalışmaları sürüyor. Ekmek kapasitesi artırılarak halka destek olunmaya devam edilecek.

BOZDOĞAN, ‘TEK GAYEMİZ EKONOMİK SIKINTILARLA BOĞUŞAN HALKIMIZIN YANINDA OLMAK ’’

Tarsus’ta uygun fiyatlı ekmeği vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Başkan Bozdoğan, "Ekmek fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Tüm bunlara rağmen Fiyatların artışının başladığı ilk günden bu yana ekmek satışımızı her daim halkımızın cebine nasıl destek olabiliriz diye planladık. Dar gelirli vatandaşlarımıza askıda ekmek uygulamamız sayesinde ücretsiz ekmek dağıtıyoruz. Gluten sorunu yaşayan vatandaşlarımıza da glutensiz ekmeklerimiz ulaştırılıyor. Bizim attığımız ve atacağımız her adım halkımıza destek olmak için." dedi.

 

“HALKIN YANINDA OLAN BİR BAŞKAN”

Başkan Bozdoğan’ın bu hizmetinden çok memnun kaldığını belirten vatandaş, “Belediyecilik budur, halkın yanında olmaktır. Biz teşekkür ediyoruz başkanımıza. Bu konuda attığı adımlar mükemmel yani 3 lira ekonomik krizde halkın yanında olan bir tavırdır. Teşekkür ediyoruz kendisine.” ifadelerini kullandı.

“HER TARAF TERTEMİZ, HİÇ ENDİŞEMİZ YOK”

Ekmek Fırını’nın hijyenik olduğunu belirten vatandaş, “Bir senedir ben buraya gelip gidiyorum. Kırşehir’den taşındım buraya sıraya giriyorum hep alıyorum. Herkesten, burada çalışanlardan sizden Allah razı olsun, doktor beye çok teşekkür ediyorum.  Her taraf tertemiz işi gücü rast gelsin.” dedi.

“KALİTESİNDEN, FİYATINDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Fiyat açısından çok uygun oldun diyen vatandaş, “Başka yerlerde 5 lira buradan almak zorundayız, halkçı bir uygulama teşekkür ederiz. Kalitesinden hizmetten maddi olarak çok memnunum her şey çok güzel fiyatı daha güzel” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.