MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN TEKSTİL ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ’NE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni ziyaret etti.

Güncel Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 10:47:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni ziyaret etti. Mersin Tekstil Üreticileri Derneği Başkanı Kemal Dede’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Uysal “MHP Mersin İl Başkanımız Serdar Soydan ile Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni ziyaret ederek projelerimiz hakkında paylaşımlarda bulunduk. Başta Dernek Başkanımız Sayın Kemal Dede olmak üzere dernek yöneticilerimiz ve tekstil sektörü temsilcilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal kent genelinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan ile ziyaret eden Milletvekili Uysal, tekstil sektörü temsilcilerine hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.

Mersin Tekno Sanayikent Projesi’nin kendi kendini finanse eden bir yatırım çalışması olduğunu vurgulayan Milletvekili Uysal içerisinde de birçok tesisin kurulabileceğini söyledi.

Uysal “Sanayi ve tekstil kenti Mersin’de istihdam sağlayan projeleri yapabilmek çok önemli. Mersin Tekno Sanayikent Projesi’yle tekstil, hazır giyim, ayakkabı, lojistik, yazılım, telekomünikasyon, kağıt ve plastik endüstrisi firmalarımızın yer almasını sağlayacağız. 30 bin kişiye doğrudan istihdam hedefimize ulaşmış olacağız ve Mersin’de iş sahalarının artmasını istiyoruz. Yapılacak çalışmalarda önceliklerimizden biri de yeşil ekonomi. Sürdürülebilir kalkınmayı sağlarken çevrenin tahribatını da engelleyecek, yenilenebilir enerji ve doğal kaynaklarla sürdürülebilir çevre ve dijital endüstri altyapısını da oluşturmuş olacağız.” şeklinde konuştu.

Mersin’in tekstil alanında gelişime açık bir şehir olduğunun da altını çizen Uysal “Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni ve Başkanı Kemal Dede beyefendiyi ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk. Sektörde yapılması gerekenleri konuştuk ve çözüm yolu haritamızı çizdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.