Başkan Abdullah Özyiğit, kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi

Başkan Abdullah Özyiğit, kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi

Güncel Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 17:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kırsal mahalleler Karahacılı ve Emirler’de vatandaşlarla bir araya geldi, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özyiğit, bölgede yetiştirilen narın raf ömrünü uzatacak bahçe yollarının açılışını da vatandaşlarla birlikte yaptı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Karahacılı Mahalle Muhtarı Hasan Yılmaz, Emirler Mahalle Muhtarı Rüştü İkiz ve Uzunkaş Mahalle Muhtarı Muharrem Orhun Demirsoy ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Mahallelerde devam eden çalışmaları mahalle muhtarlarıyla inceleyen Başkan Özyiğit, vatandaşların öneri ve taleplerini aldı.

Bu yol burada üretilen narın raf ömrünü 2-3 ay uzatacak.”

Karahacılı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bahçe yollarının açılışını yapan Özyiğit, Burası Karahacılı Mahallemizde tarım bahçelere giden bir yol. Çok önceden açılmış, aslında 4 kilometre uzunluğundaydı. Bu yolu genişleterek asfaltladık ve 1,5 kilometreye düşürdük. Bu yol bölgedeki üreticiler için çok kıymetli. Karahacılı’da genlikle nar yetiştiriliyor, bu yol burada üretilen narın raf ömrünü 2-3 ay uzatacak. Dalından koparılan narın en hassas şekilde ve en kısa sürede depoya ulaşması ve elbette darbe almaması gerekiyor. Bu yol ile hem mesafeyi kısaltıyoruz hem de yakıttan tasarruf ediyoruz. Burada böyle bir sorun olduğunu tespit ettik, vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla daima görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hızlı çözüm ürettik, emeklerinden dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve tabi ki mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Karahacılı Mahalle Muhtarı Hasan Yılmaz ise “ Başkanımıza teşekkür ediyoruz, kendisiyle daima istişare halineyiz. Mahallemizdeki sorunları çözüme kavuşturmak için elinden geleni yapıyor.Bu yol bizim için çok önemliydi ve bizi oldukça rahatlattı. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.