Başkan Özyiğit “Yenişehirlilerin desteğini ve güvenini attığımız her adımda görüyoruz.”

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, “5 yıl boyunca attığımız her adımda tüm yurttaşlarımızın faydasını gözettik, kamu kaynaklarını halkımızın ihtiyaçları ve kentimizin geleceği için

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 13:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, “5 yıl boyunca attığımız her adımda tüm yurttaşlarımızın faydasını gözettik, kamu kaynaklarını halkımızın ihtiyaçları ve kentimizin geleceği için kullandık. Yenişehirlilerin desteğini ve güvenini de attığımız her adımda görüyoruz.” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’nde esnafları gezdi, vatandaşlarla buluştu. Bölgedeki esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehirlilerin yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı. Başkan Abdullah Özyiğit, ziyaretlerinde 5 yılda hayata geçirdikleri hizmetler ve yeni dönem projeleri ile ilgili vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özyiğit, “Dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir şehirler için halkçı belediyecilik anlayışıyla yurttaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Yenişehir, Türkiye’nin en gözde kentlerinden biri olma yolunda ilerleyişini sürdürecek. Bizim yönetim anlayışımızda odak noktamız halkımızdır. 5 yıl boyunca attığımız her adımda tüm yurttaşlarımızın faydasını gözettik, kamu kaynaklarını halkımızın ihtiyaçları ve kentimizin geleceği için kullandık. Yenişehirlilerin desteğini ve güvenini de attığımız her adımda görüyoruz. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yönetimde katılımcılık vurgusu yapan ve 5 yıl boyunca kenti Yenişehir halkıyla birlikte yönettiklerini söyleyen Başkan Abdullah Özyiğit, göreve geldikten sonra düzenledikleri mahalle toplantılarını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “2019 yılında göreve geldikten hemen sonra 32 mahallemizin tamamında toplantılar düzenledik ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini aldık. Bu toplantılara katılamayan hemşehrilerimiz için muhtarlıklara sandıklar kurduk. Aldığımız öneri ve talepler doğrultusunda stratejik planımızı oluşturduk. 5 yıl boyunca Yenişehir’i halkımızla birlikte yönettik ve yönetmeye de devam edeceğiz. Yenişehir halkı yönetimde söz sahibi oldu, katılımcı belediyeciliğin en iyi örneğini sergiledik. İkinci dönemde de bu anlayışla hareket edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.