Mevlüt Ekmekci, Basınla bir araya geldi

Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, Mersin basını ile bir araya geldi. Mersin Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen buluşmada, Mezitli’ye yönelik projelerini basın mensupları ile paylaşan Ekmekci, bunları yaparken basının denetleme

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 17:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, Mersin basını ile bir araya geldi. Mersin Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen buluşmada, Mezitli’ye yönelik projelerini basın mensupları ile paylaşan Ekmekci, bunları yaparken basının denetleme görevini üstlenmesi gerektiğini söyledi.
“YAŞANAN TÜM SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM”
Mezitli’de pazarcılık yaparak iş hayatına başladığını ifade eden Ekmekci, Mezitli sevdasını hizmete dönüştürmek için aday olduğunu söyledi. Mezitli’de yaşayan ve Mezitli’nin yaşadığı tüm sıkıntıları vatandaşlarla birlikte yaşayan bir kişi olduğuna vurgu yapan Ekmekci, “Mezitli’yi yaşayan bir insanız. Projelerimizi Mezitli’de yaşayan insanlar için hazırladık. Kadınlarımız için, sokaktaki dostlarımız için, esnaflarımız için, öğrencilerimiz için, Mezitli’de yaşayan her canlı için çok önemli projeler geliştirdik. Sokak aralarında çok önemli sorunların olduğunu, insanların nasıl hikayelerinin olduğunu biliyorum. Tüm bu sıkıntıları çözmek için adayım” dedi.
MEZİTLİ’DE YAŞAYAN HERKES İÇİN PROJEMİZ HAZIR”
Önümüzdeki günlerde tüm projelerini kamuoyu ile paylaşacakları bilgisini veren Ekmekci, “Her kesim için özel proje hazırladık. Özellikle hayvanlar için şefkat oteli, sahiller için özel eğlence ve sosyal yaşam alanları gibi projelerimizin yanında olmazsa olmaz diyeceğim Atatürk Ormanı ve Atatürk Müzesi projem var. İlk Cumhurbaşkanımızla adaylık görüşmesi yaptığımızda dile getirdiğimiz projem Atatürk Ormanı projemiz oldu. Özellikle fakir bir pazarcı babanın çocuğu olarak Anıtkabir’e gitme imkanımız olmamıştı. Bu benim içimde yara olarak kaldı ve bu nedenle Mezitli’de bir Atatürk Ormanı ve Atatürk Müzesini çok önemsiyorum. Mezitli’yi her canlısıyla birlikte sahipleneceğiz. Sahiplenemediğimiz hiçbir şeyde başarım kazanamayız” dedi.
“MEZİTLİ’YE EMEK VEREN HERKESE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Mezitli Belediyesinde emeğin esas olduğu yeni bir dönem başlatacaklarına vurgu yapan Ekmekçi, “Biz insanlara istihdam sağlayacak, evlerine ekmek sağlayacak projeler geliştirmek için çalışıyoruz. Özellikle belediye çalışanları arasında insanlar evlerine daha fazla ekmek götürebilsin diye fikirlerimiz var. İnsanlara yeni iş olanakları yaratmak için görüşmelerimiz var. Hangi siyasete, hangi siyasi görüşe sahip olduğunun hiçbir önemi olmadan, ötekileştirmeden iş güvencesi sağlayacağız. Bizim siyasi duruşumuz insan kazanma üzerine. Bize taş atana biz ekmek atacağız. Bize ağır sözler edene yumuşatıcı sözlerle yaklaşacağız. Mezitli ailemize barış ve kardeşliği getireceğiz” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.