CHP’li Tuncer, gönül sofralarında buluştu

HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 16:16:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, belediyecilik hizmetlerinin merkezine değer olarak insanı, erdemi koyacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın mutluluğunu, refahını ve haysiyetini her şeyin önüne koyan hamiyetli, erdemli kadrolarla çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, önceki dönem Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Mezitli İlçe Başkanımız Ulaş Yılmaz ile birlikte Mezitli Emekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Kamil Çetiner ve üyeleri ile sohbet eden Tuncer, “Emeklilerimizin haklarını korumak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için bugün, yarın ve daima çalışmaya devam edeceğiz. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, emeklisiyle gülümseyen Mezitli’yi birlikte inşa edeceğiz. Belediyecilik hizmetlerimizin merkezine değer olarak insanı, erdemi koyacağız. Vatandaşlarımızın mutluluğunu, refahını ve haysiyetini her şeyin önüne koyan hamiyetli, erdemli kadrolarla çalışacağız” dedi.
 
GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞTUK
Akşamda Seymenli Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılan Tuncer, iftar öncesi ekmek pişiren kadınlarla sohbet etti. Tuncer, ocağın başına geçti, ekmek pişirdi.
Seymenli Mahallesi’ni mahallede yaşayanların taleplerini çok iyi bildiğini anlatan Tuncer, sorunları birlikte çözeceklerini belirterek, şunları söyledi: “Seymenli Mahallemizde gönül sofralarında buluştu. Vatandaşlarımız ile birlikte olmak, sevgi ve samimiyet dolu sohbetlerimizi paylaşmak benim için büyük bir mutluluktu. Sorunları katılımcı bir şekilde çözmeyi amaçlayan mekanizmaları hayata geçireceğiz. Her birinizin desteği ve dualarıyla, birlikte daha güzel yarınlara yürümek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.