Öz: “Toroslar daha modern, daha yaşanılabilir bir ilçe olacak”

Sağlık ve Yusuf Kılıç mahallelerinde semt pazarını ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlardan destek isteyen Öz, “Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır,

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 10:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Sağlık ve Yusuf Kılıç mahallelerinde semt pazarını ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlardan destek isteyen Öz, “Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır, sizlerin teveccühü ile seçildikten sonra hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Toroslar’ı daha modern, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.
Seçim çalışması kapsamında ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ile birlikte Sağlık Mahallesi ve Yusuf Kılıç Mahallesinde semt pazarları ile mahalle esnafını ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaf ile sohbet eden Öz, seçimlerde Cumhur İttifakı için destek istedi. Talebi olan vatandaşları da dinleyerek tek tek not alan Öz, seçimlere 11 gün kaldığını belirterek Toroslar için durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini ve seçildikten sonra da devam edeceklerini vurguladı. 
TOROSLAR’A YAKIŞIR BİR MEYDAN VE OTOPARK
Ziyaret ettiği her mahallede projelerini açıklamayı sürdüren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Otopark sorununun olduğu bölgede vatandaşlarımızın ihtiyacına uygun, üstü meydan ve alt katları otopark olan modern bir kent meydanını ilçemize kazandıracağız. Toroslar’ı daha modern, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.
 
TARİH TOROSLAR’DA CANLANACAK
Seçildiği takdirde Toroslar’da bulunan tarihi mekanları turizme kazandıracaklarının altını çizen Öz, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan tarihi mekanları, ilgili kurumlar ile işbirliği yaparak yerli ve yabancı turizmin hizmetine sunacağız. Bu alanlarda tarihi açık hava müzeleri oluşturacağız. Ayrıca çocuklara ve gençlere tarih bilincini aşılayacak dijital müzeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, daha sonra Çağdaşkent ve Akbelen mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde kendisi ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan için destek istedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.