Milletvekili Uysal Tarsus TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle buluştu

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde ziyaret etti.

Güncel Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 16:57:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde ziyaret etti.

Milletvekili Dr. Uysal, bölge için stratejik yol haritası oluşturmak istediklerini ve bu kapsamda çalışma grupları oluşturarak işbirliği halinde yatırım ve fırsatları değerlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Tarsus’un mevcut yatırım projelerinden dolayı önemli hale geldiğini ve bu öneminin daha da artırılması gerektiğine dikkat çeken Uysal, yeni bir dönem inşa etmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili detaylı bir sunum yaparak gelinen durumu anlattı. Tarsus’un yakın gelecekteki önemine işaret eden Başkan Koçak, bölgesel kalkınma için işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve meclis üyelerince ağırlanan MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal ve beraberindeki parti heyeti daha sonra Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.