RAMAZAN BAYRAMIMIZI; 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI BURUK AMA UMUTLA KUTLUYORUZ.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Yönetim Kurulu adına Başkan İbrahim YÜCESOY kutlama mesajı yayımladı.

Güncel Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:44:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Yönetim Kurulu adına Başkan İbrahim YÜCESOY kutlama mesajı yayımladı.

Değerli Basın Mensupları,

Değerli Yurttaşlarımız,

Depremin yaralarını sarmaya çalıştığımız ve yaşadığımız bu zorlu günleri hep birlikte, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde aşacağız. Ramazan bayramında sevdiklerimize daha güçlü sarılacağız; mutluluk, huzur ve sağlık dolu günlerde bayram sevinçleri yaşayacağımıza inancımızı kaybetmeyeceğiz. Tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı kutlu, mutlu ve umut dolu olsun.

Bu yıl hem dini hem milli bayramımızı birlikte kutlayacağız. Ramazan bayramının 3. Gününde;

Milli Kurtuluş Savaşımızı, zaferle taçlandıran ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran, kaynağını ve gücünü Halktan alan, Başkanlığını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’  ün yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. Yılı açılışını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Bugünü bayram olarak kutlayan geleceğimizin garantisi sevgili çocuklarımıza daha aydınlık, daha çağdaş bir ülke bırakma çabası içerisindeyiz. Bu sorumluluğumuzun bilincinde, var gücümüzle çalışacağız.

Günümüzde içinde bulunduğumuz duruma bakıldığı zaman, laik, çağdaş Cumhuriyetin önemini ve değerini daha iyi anlıyoruz. Hep birlikte cumhuriyetin kazanımlarını koruyacağız.

Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda yürüme kararlılığımız ile daha aydınlık günlerin ve mutlu bayramların çok yakın olduğu umuduyla iyi bayramlar dileriz. (20.04.2023)

TMMOB Makina Mühendisleri Odası

Mersin Şube Yönetim Kurulu adına

Başkan İbrahim YÜCESOY

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.