MGC BAŞKANI R.KAYA TEPE'DEN 10 KASIM MESAJI

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, 10 Kasım Atütürk'ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Güncel Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 07:57:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, 10 Kasım Atütürk'ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tepe yayımladığı mesajda, '' Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata irtihalinin 85’nci yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz.

Cumhuriyetimizin kazanımları ve Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; hoşgörü, uzlaşma, birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamak, modern dünya ailesinin en saygın üyeleri arasında Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığı için çok çalışmak, hepimizin temel bir görevidir.

Bugüne dek bilinen dünya liderlerinin tarih sahnesinden bir bir silinmesine karşın, Atatürk’ün, önemini ve değerini giderek artan bir oranda korumaya devam etmesinin yegane sebebi, bu milletin ona duyduğu, hiçbir zaman da eksilmeyecek olan şükran duygusudur. Bizlerde unutmadık unutturmayacağız.

Geleceğe de ışık tutmak isteyen Büyük Önder’in “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” sözü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini anlamak ve korumak için parola olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında, bir kez daha rahmet özlem ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.