Başkan Av. Ulaş Yılmaz'dan 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlama Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı ve aynı zamanda bir avukat olan Av. Ulaş Yılmaz, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Güncel Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 11:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı ve aynı zamanda bir avukat olan Av. Ulaş Yılmaz, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Adaletin güçlüden değil haklıdan yana olmasının önemine vurgu yapan Yılmaz, tüm hukukçuların ve avukatların Avukatlar Günü'nü kutladı.
Mesajında Av. Yılmaz, "Adaletin güçlüden değil haklıdan yana olması dileğimle, tüm hukukçuların ve avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutlarım. Savunma hakkı gibi kutsal bir hizmet ifa eden, yurttaşlarımızın kullandıkları oyların sandıktan çıkmasını sağlamak için gece gündüz mücadele eden tüm meslektaşlarımızın, Avukatlar Haftasını kutlar, 2024 yılının her birimize huzur ve bol kazanç getirmesini dilerim," ifadelerine yer verdi.
CHP Mezitli İlçe Başkanı olarak, hukukun üstünlüğünü, şeffaflığı ve adaleti savunmaya devam edeceğini belirten Yılmaz, avukatlık mesleğinin toplumda adaletin sağlanmasında oynadığı kritik role dikkat çekti. Yılmaz, "Bizler, toplumda adaletin sağlanmasında önemli bir role sahip olan avukatlar olarak, hak arama özgürlüğünün ve savunma hakkının güvencesiyiz. Meslektaşlarımın, bu kutsal görevi yerine getirirken gösterdiği özveri ve fedakarlıkların farkındayız ve takdirle karşılıyoruz," dedi.
Av. Ulaş Yılmaz, mesajının sonunda, tüm avukatlara sağlık, başarı ve adalet dolu bir yıl diledi. Ayrıca, toplumun her kesiminden insanın hak arayışında yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.