TARSUS’TA HALK RESTORAN FARKI: 4 ÇEŞİT YEMEK 40 TL, ÇORBA 10 TL

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından Siptilli Çarşısı’nda vatandaşların hizmetine sunulan Halk Restoran büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 16:23:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından Siptilli Çarşısı’nda vatandaşların hizmetine sunulan Halk Restoran büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. 4 çeşit yemeğin 40 TL’ye, çorbanın ise 10 TL’ye vatandaşlara sunulduğu restoran, uygun fiyatlı ve hijyenik olmasıyla vatandaşların ilk durağı oluyor.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın halka destek olmak amaçlı hizmete sunduğu Halk Restoranı, Tarihi Siptilli Çarşısı'nda uygun fiyatlı ve birbirinden lezzetli yemekleriyle adından söz ettiriyor. Üretici Kadın Kooperatifi'nin yetenekli kadınları tarafından hazırlanan 4 çeşit yemek, sadece 40 TL karşılığında sunuluyor.
Öğle saatlerinde yoğun ilgi gören restoran, öğrencilerden işçilere kadar geniş bir kesimi ağırlıyor. Temiz ve özenle hazırlanan yemekler, öğle saatlerinde oluşan uzun kuyruklarla göz dolduruyor. Öğlen saatlerinde başlayan kalabalık, ortalama saat 11.30’dan 14.30’a kadar devam ediyor. Ayrıca Halk Restoran’da sabah saat 08.00 ile 10.00 saatleri arasında uygun fiyatlı çorba imkânı vatandaşlara sunuluyor. Tavuk çorbası 15 TL, mercimek çorbası ise 10 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca Siptilli Çarşısı içinde tüm vatandaşlara ücretsiz çay ikramı gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, restorandan memnuniyetlerini dile getirerek lezzetin, çeşitliliğin ve uygun fiyat sebebiyle tercih ettiklerini belirtiyorlar. Tarsus Belediyesi'nin Halk Restoranı, sadece bir yemek noktası olmanın ötesine geçerek, ekonomik ve lezzetli seçenekleriyle şehrin buluşma noktası haline geliyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sık sık Halk Restoran’ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor.
“DIŞARIDA YEMEK FİYATLARI ÇOK YÜKSEK”
Piyasada yemek fiyatları yüksek olduğu için belediyenin bu hizmetinden memnun olduğunu belirten vatandaş, "Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz başkanımıza bu yemeği dışarıda 100 liradan aşağı yiyemezsin. Hafta boyunca böyle bir hizmet olması güzel. Yani teşekkür ediyoruz her şeye. Mesela, bu kadar insan gelip burada yemek yiyor. Dışarıda yemek fiyatları çok yüksek. Başkanıma teşekkür ederim, selamlar olsun.” ifadelerini kullandı.
“İHTİYACI OLANLAR ÖZELLİKLE BURADAN FAYDALANIYOR
Yemeklerin lezzetine değinen vatandaş, “Yemekler çok güzel, fiyatları da çok uygun. Başkanımıza teşekkür ederim. Yemeklerimiz 4-5 çeşit olmak üzere iyi ve uygun fiyatlı olduğu için buraya geliyoruz. İhtiyacı olanlar özellikle buradan faydalanıyor ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten süper, yani canı sıkılanlar burada iyi vakit geçirebiliyor. Fiyatlar da gerçekten cazip. Tamamlayıcı bir şey olması güzel. Ramazanda daha uygun fiyatlarla hizmet veriyorlar, Allah'a şükür. Teşekkür ederim, saygılar.” dedi.
“HALKA HİZMETİ SEVİYORUZ”
Bu hizmetin halk için büyük bir hizmet olduğunu belirten vatandaş, “Tam halka hitap ediyor, tadı güzel, çeşitliliği güzel ve fiyatı çok uygun. Her zaman buraya gelmeye devam ediyoruz, genellikle tüm arkadaşlarımızla birlikte geliyoruz. Bu tür faaliyetlerin olması gerçekten güzel, halka hizmeti seviyoruz.  Yani, bugün piyasada bir çorba 50 TL olmuş ama burada 4-5 çeşit yemek için 40-50 TL veriyoruz." ifadelerini kullandı.
“BİZ HALKIMIZ İÇİN SOSYAL BELEDİYECİLİĞE DEVAM EDECEĞİZ”
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “ Biz her daim, her koşulda halkımızın yanındayız. Şu anda Türkiye genelinde bu fiyata bir yerlerde yemek yemek çok zor. Biz bu hizmet ile halkımızın cebine katkı sunmayı, hem lezzetli hem ekonomik yemeğe ulaşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Güzel bir talep var. Halkımız için hizmete sunduğumuz Halk Restoran her daim gelişerek hizmet vermeye devam edecek. Biz halkımız için sosyal belediyeciliğe devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.