Tuncer, köylerimizin tüm sorunlarına hakim olmanın verdiği güçle geliyoruz

ÇOKÇA ÜRETEREK KALKINACAĞIZ

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 16:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
ÇOKÇA ÜRETEREK KALKINACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, doğduğu, büyüdüğü Mezitli’nin kültürel ve toplumsal değerlerini çok iyi bildiğini, tüm sorunlara hakim olduğunu anımsatarak, “Ekonomik krizin etkilerine karşı; iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Takanlı ve Pelitkoyağı mahallelerinde muhtarlarla ve köylülerle bir araya geldi. Tuncer’e ziyaretlerin; Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve meclis üyeleri de eşlik etti. Hayatı boyunca sivil toplum örgütlerine verdiği önemle tanınan Tuncer, köylerin tüm sorunlarına hakim olmanın verdiği güç ile geldiğini vurguladı.
GÜLÜMSEYEN MEZİTLİ
Doğduğu, büyüdüğü Mezitli’nin kültürel ve toplumsal değerlerini çok iyi bildiğini, tüm sorunlara hakim olduğunu anlatan Tuncer, “Her zaman halkın içinde; hesap veren, şeffaf yöneten bir belediye başkanı olacağım. Katılımcı, çoğulcu, birleştirici hizmet sunacağız. Emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyeceğiz. Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız. Bilim ve teknolojik metotlar ışığında, örnek yerel yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, emeklisiyle, köylüsüyle gülümseyen Mezitli’yi inşa edeceğiz.
“AİDİYET DUYGUSU” VURGUSU
Üretim ve istihdamın önemine vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer, aidiyet duygusunun önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:  “Hayatımın her bölümünde aidiyet duygusunu hisseden ve sorumluluktan kaçmayan, aksine sorumluluk üstlenen biri oldum. Önce bunu ailemde başardım, şimdi de Mezitli halkını da ailem gibi bilip başarmaya geliyorum. Cumhuriyet kenti Mezitli’mizde çağdaş, demokratik, laik anlayışı gelecek nesillere birlikte taşıyacağız. Mezitli’nin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet getireceğiz. Ekonomik krizin etkilerine karşı; yerelde iş yaratarak, çokça üreterek ve hakça bölüşerek kalkınacağız.”
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.