BAŞKAN BOZDOĞAN, TARSUS’UN GELECEĞİNİ MAHALLELERDE PLANLIYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2024 projelerini tanıtmak ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla gün doğumundan itibaren kapsamlı bir ziyaret programına katıldı.

Güncel Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 09:04:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2024 projelerini tanıtmak ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla gün doğumundan itibaren kapsamlı bir ziyaret programına katıldı. Başkan Bozdoğan çeşitli merkez ve kırsal mahallelerde muhtarlarla ve vatandaşlarla buluşarak ihtiyaçları değerlendirdi, yoğun ilgiyle karşılandı. Aynı gün içinde kentte faaliyet gösteren odaları ve kooperatifleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan Tarsus’un dinamikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Başkan Bozdoğan, Başkan yardımcıları ve teknik ekibin bulunduğu heyet; Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Kurbanlı, Akgedik, köylerini ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bozdoğan, muhtarların ve yurttaşların taleplerini not alarak belediye ekiplerini saha sorunlarının çözümü için görevlendirdi.  Ziyaretlerde Bozdoğan, köy sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Projeleri detaylı şekilde anlatan Bozdoğan, çalışmalarla ilgili öneri ve talepleri aldı. Ardından Şöförler ve Otomobilciler Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kuruluşlarını ziyaret ederek sektör temsilcileriyle görüşen başkan, Tarsus’un dinamikleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Aynı gün içinde merkez mahalleleri de ziyaret eden Başkan Bozdoğan, akşam saatlerinde Fahrettinpaşa ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde düzenlenen buluşma programında vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerin odak noktasında, 2024 projelerinin detaylı bir şekilde anlatılması ve vatandaşların beklentilerine duyarlılıkla yaklaşılması yer aldı. Başkan Bozdoğan, kent sakinleriyle etkileşim kurarak yerel yönetimde şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını sürdürdü. Ziyaretlerde büyük ilgi gören başkan, Tarsus Belediyesinin 2024 yılında planlanan projelerini detaylı bir şekilde açıkladı.
“96 BİN OY ALMAK CUMHURİYET TARİHİNDE BURADA GÖRÜLMEMİŞ BİR OLAYDI”
Devam eden projelere değinen Başkan Bozdoğan, “Ekmek Fabrikası bitiyor, Sağlık Yerleşkesi bitiyor. Ve diğer tarafta Kent Meydanı yoktu, Kent meydanı bitiyor, Kültür Merkezi bitiyor. Yani şöyle bir baktığınız zaman Tarsus’taki yapılanlara emin olun. Gece gündüz çalışarak bu işleri başardık. Hepinizden Allah razı olsun. 96 bin oy almak bu Cumhuriyet tarihinde burada görünmemiş bir olaydı. Ne olursa olsun şu güzel huzurlu rahat havayı devam ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de elimden gelen her şeyi yapacağım. Çünkü bu kentte arap var, kürt var yörük var. Bu kentte herkese eşit hizmet veriyoruz.” dedi.
“BELEDİYENİN PARASI HALKIN PARASI”
Tarsus Belediyesi’nin sosyal destek çalışmalarından bahseden Başkan Bozdoğan, “Hükümet sosyal hizmetlerde bir verirken Tarsus Belediyesi 2 buçuk veriyor. Bu ciddi bir rakamdır. Bugün kansere yakalanan hastalarımızın ilaç parasını bile Tarsus Belediyesi ödüyor. Kulak işitme cihazını merkez hükümet yüzde 10 verirken, Tarsus Belediyesi yüzde 90 veriyor. Yani burada anlatmak istediğim bir tablo şu, bu para sizin paranız. Para hepimizin, önemli olan bu paranın akıllı ve mantıklı bir şekilde halka yayılmasını sağlamak. Benim görevim o ve o paraya sahip çıkmak. Kimseye rant sağlamadık.” dedi.
“TEK DERDİM RANTA ENGEL OLMAK”
Tarsus Belediyesi’nde olan paranın halka eşit bir şekilde dağıtmak için çalıştıklarını belirten Başkan Bozdoğan, “4 buçuk yıl önce 96.000 oy verdiniz. En çok oy veren mahalle burasıydı. Hakkımızı helal edin. Önümüzdeki seçime de girmekteki tek niyetim şu, böyle düzenli bir belediye yapısını ortaya koyduktan sonra bunları ranta kaptırmamak. Birilerinin eline geçmesini ortadan kaldırmak onun için tekrar aday oldum. Hayır, dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.