TARSUS ESNAFINDAN BAŞKAN BOZDOĞAN’A SEVGİ SELİ

Esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelerek ziyaretlerine devam eden Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Güncel Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 19:34:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelerek ziyaretlerine devam eden Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Bozdoğan sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar halk ile bir araya gelerek gönüllere dokunuyor.
İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Bozdoğan, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Başkan Bozdoğan Adana Caddesi üzerinden Demirkapı esnaflarına kadar, Killik Mevkinden, Sayköy ve Kerimler Mahallesine kadar vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Bozdoğan pazar yeri ve ev toplantıları ile de halka dokunuyor.  Başkan Bozdoğan’a yaptığı ziyaretlerde; Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın ve parti üyeleri de eşlik etti.
“BİZLER MEMLEKETİMİZİN ESNAFININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Bozdoğan, Tarsus’un gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Tarsus’umuzu, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Bugün esnaflarımızı ziyaret ederek, enflasyona karşı, hayat pahalılığına; altının, Dolar’ın önlenemez yükselişine karşı yükselen feryatlarını dinledim. Tarsus esnafı, yüzyıllardır bu topraklarda, babadan oğula korudukları mirası her şartta ve koşulda korumayı bilerek, halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyor yine. Bizler de memleketimizin esnafının yanında olmaya, onlarla dayanışma halinde olmaya dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edeceğiz’’ dedi.
“MEMLEKETİMİZİN HER KARIŞ TOPRAĞI BİZİM”
Pazarcı esnafları ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan, “Bağın bahçenin, toprağın narenciyenin şehri Tarsus’umuzda pazara giden vatandaşımız da tezgâhın başındaki esnafımız da mutsuz... Pazar arabası bomboş teyzemin, öğlene kadar siftah yapmamış pazar esnafı kardeşimle göz göze gelmeden fiyatlara bakması, geldiğimiz durumun vahametini koyuyor gözler önüne. Memleketimden İnsan Manzaraları yorgun, mutsuz ama umutsuz değil... Büyük bir dayanışma ve büyük bir inançla, yarına sımsıkı bir şekilde kenetleneceğiz ve her koşulda her şartta birlikte olmayı sürdüreceğiz. Memleketimizin her karış toprağı bizim, bu hasret bizim. Güzel şehrimizin güzel insanlarını selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.