Yenişehir’den pedal çeviren bisikletliler KKTC turunu tamamladı

Mersin Yenişehir Belediyesinin desteğiyle Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) tarafından düzenlenen 5. Geleneksel KKTC Bisiklet Turu sona erdi.

Güncel Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 13:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesinin desteğiyle Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) tarafından düzenlenen 5. Geleneksel KKTC Bisiklet Turu sona erdi.

Mersin Bisiklet Derneği 5. Geleneksel KKTC Bisiklet Turu kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden bir araya gelen 32 bisikletli,  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC)’nde 350 kilometre bisiklet sürdü.Mersin Yenişehir’den pedal çeviren bisikletliler, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy - Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı, Mehmetçik - Büyükkonak Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu’yu da ziyaret etti. MEBİSDER Başkanı Süleyman Uygun, Erenköy- Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı’ya Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tarafından gönderilen ve içerisinde Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi çatısı altında üretilen ürünleri hediye etti. Başkan Hamit Bakırcı, hediyelerinden dolayı Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

Uygun “10.Uluslararası Bisiklet Festivali’ni de Yenişehir Belediyemizin desteğiyle düzenleyeceğiz.”

MERBİSDER Süleyman Uygun ise “Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz bisiklet turumuz kapsamında KKTC’yi bir uçtan diğer uca bisikletlerimizle gezdik. Çok güzel ve keyifli bir deneyim oldu. Mersin Bisiklet Derneği olarak bu yıl ayrıca 10. Uluslararası Bisiklet Festivali’ni de Yenişehir Belediyemizin desteğiyle düzenleyeceğiz. Bisikletlileri yine Mersin’de bir araya getireceğiz, kentimizi gezeceğiz. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e daima bizi desteklediği için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.