Turizmciler Tarsus’u yakın markaja aldı

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Turizm Derneği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Kavak başkanlığında tur operatörleri ve rehberlerden oluşan heyete ev sahipliği yaptı.

Güncel Yayın: 08 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.11.2023 22:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News
Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ve Tarsus Turizm Derneği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Kavak başkanlığında tur operatörleri ve rehberlerden oluşan heyete ev sahipliği yaptı. Konya’dan gelen turizmci heyet, Ermenek-Tarsus-Silifke hattındaki tarihi ve kültürel noktaları incelemek adına düzenlediği gezisinde Tarsus’u yakın markaja aldı.
 
Tarsus’un tarihi ve kültürel yerlerini inceleyen heyet, kentin turizm potansiyeline hayran kaldıklarını ifade ederek, özel bir coğrafya olduğuna dikkat çektiler. Tarsus’u tur programlarına eklediklerini belirten heyet, ev sahipliğinden dolayı Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.