MERSİN’DE YOĞUN YAĞIŞLAR OLUMSUZLUK YARATMADI

EKİPLER TEYAKKUZDA BEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Güncel Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 09:55:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
EKİPLER TEYAKKUZDA BEKLEMEYE DEVAM EDİYOR
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili tüm ekiplerinin çalışmaları sayesinde, Mersinliler yoğun yağış nedeni ile büyük bir olumsuzluk yaşamadı. Bazı noktalarda yaşanan kısa süreli su birikintileri ise, yine ekiplerin hızlı müdahaleleri sayesinde anında çözüme kavuşturularak, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamasının önüne geçildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili tüm ekiplerinin çalışmaları sayesinde, Mersinliler yoğun yağış nedeni ile büyük bir olumsuzluk yaşamadı. Yağışlar öncesinde yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde şiddetli yağışların yaşamı olumsuz etkilemesini önleyen Büyükşehir ekipleri, herhangi bir şikayet durumunda müdahalede bulunmak üzere de beklemeyi sürdürüyor.
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MESKİ) yağmur suyu TİM’leri, İtfaiye Daire Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde, yoğun yağışlarda yaşanabilecek olası su baskınları ve taşkınları önlendi.
Bazı noktalarda yaşanan kısa süreli su birikintileri ise, yine ekiplerin hızlı müdahaleleri sayesinde anında çözüme kavuşturularak, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamasının önüne geçildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.