LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI'NDA SEVGİ VE DAYANIŞMA RÜZGÂRI

Tarsus Belediyesi, LÖSEV iş birliği ile 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Dr. Turgut Erkutlu Bilim Sanat ve Kültür Akademisi’nde etkinlikler düzenl

Güncel Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 18:57:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi, LÖSEV iş birliği ile 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Dr. Turgut Erkutlu Bilim Sanat ve Kültür Akademisi’nde etkinlikler düzenledi. Aynı zamanda çocuklar etkinlik sonunda 2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali kapsamında oynanan “Masal Gülleri” adlı gösteriyi izleyerek keyifli vakit geçirdi.

Lösemi hastalığına karşı farkındalık oluşturmak ve çocuklara moral aşılamak amacıyla, Tarsus Belediyesi katkılarıyla Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında Dr. Turgut Erkutlu Bilim Sanat Kültür Akademisi’nde çeşitli etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinliğe; hastalığı yenmiş, tedavisi devam eden çocuklar, aileleri ve pek çok gönüllü katıldı.

Çocukların doyasıya eğlendiği farkındalık etkinliğinde, müzik gösterisi, el boyama ve balon uçurma gibi etkinlikler düzenlendi.

“BAŞKANIMIZA VE BERABERİNDEKİ HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

LÖSEV Adana İl Koordinatörü Betül Özgüven “Kansersiz yaşamı desteklemek adına iyi tarım uygulamalarıyla doğal tarımın birleştirildiği, doğal beslenmeyi destekleyen çalışmalar yapıyoruz. Bu yolda hem hastalarımızı iyileştiriyoruz, hem ülkemize kalıcı eser bırakmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı aydın birer bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda bizimle olduğu için özellikle Tarsus Belediyesi yönetimine, Sayın Başkanımız Haluk Bozdoğan’a ve beraberindeki herkese teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.” dedi.

“KANSER BİR ZORLUK AMA KOLAYLIK LÖSEV’Dİ”

LÖSEV’in önemine değinen LÖSEV Tarsus Üst Aile Komitesi Erkan Yağlıpınar, “Kanser bir zorluk ama kolaylık LÖSEV’di. Kolaylık Haluk Bozdoğan’dı. Biz bu zorlukları hep beraber geçirmeye çalıştık. Diyoruz ya dünyada hep kötü şeyler oluyor ama iyi şeylerde oluyor. Bugün burada iyileşmeye çabasına giren onlarca çocuğumuz var. Sizlerin gösterdiği emekler sayesinde oluyor. Çocuklarımız adına yapılan her adım için hepinize binlerce kez teşekkürler.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.