ALİ BOLTAÇ CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Boltaç Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binası önunde Yoğun bir kalabalığın ve Partililerin Katılımı İle Davul,Zurna eşliğinde Konfetilerle sevenleri tarafından karşılandı.

Güncel Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 23:08:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Boltaç Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binası önunde Yoğun bir kalabalığın ve Partililerin Katılımı İle Davul,Zurna eşliğinde Konfetilerle sevenleri tarafından karşılandı. Ali Boltaç Parti binası gününde kurulan platformda halka hitaben konuşarak Tarsus Belediye Başkan A.Adaylığını açıklayan Ali Boltaç Şu konulara değindi. Tarsus'u yaşana bilir bir kent haline getireceğiz eskiden olduğu gibi ekonomisi güçlü bir kent olması için var güçümüzle çalışacağız. On bin yılık Tarihi kentimizi çok iyi anlatıp turizm açısından dünya kenti yapacağız, gençlerimize iş imkanı sağlayacağız bölgemize yatırımcıları çekeceğiz Tarsus’ta ta üretilen meyve ve sebzeler için tesisler kuracağız diye açıklamada bulunan Ali Boltaç Tarsus Belediye Başkan Adayı Gösterildiğim Taktirde Bu şehre en kalıcı hizmetleri yapmak için projelerimiz ve kadrolarımız hazır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Bu gün Buraya kadar gelerek Belediye Başkan A. Adaylığım konusunda bana destek veren Partili Partisiz Tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunu yorum diyen Ali Boltaç daha sonra bu anlamlı gününde kendisini seven dostları ve Ailesi ile fotoğraf çektirdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.