HALK İTTİFAKINI TABANDA KURDUK

Tuncer, Vahap Seçer ile Halk buluşmasına katıldı

Siyaset Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 17:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tuncer, Vahap Seçer ile Halk buluşmasına katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’deki birlik ve beraberliğin tüm Türkiye’ye örnek olmasını dileyerek, “Ayrıştırmadan birleştirmek için geliyoruz. Biz bu halk ittifakını tabanda kurduk” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Tece Seymenli Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı. Halk buluşmasına CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz da eşlik etti.
Büyük coşkuyla karşılanan Vahap Seçer, hizmetlerinde hiçbir zaman siyasi ayrım gözetmediklerini söyledi.
 
AYRIŞTIRMADAN BİRLEŞTİRMEK İÇİN GELİYORUZ
 
Mahalle sakinlerine samimi karşılamalarından dolayı teşekkür eden CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, “Şu an aday olarak geldim, destek verirseniz 1 Nisan’dan sonra belediye başkanı olarak geleceğim. Bu tablo Türkiye’ye örnek olmalı. Ne kadar güzel, ayrıştırmadan birleştirmek için geliyoruz. Umarım buradaki coşku, birlik ve beraberlik Türkiye’ye de örnek olur. Biz bu halk ittifakını tabanda kurduk. ‘Ortak akıl’ diyerek çıktığımız yolda ne kadar güzel bir tablo görüyoruz. Birlikte çok güzel işler yapacağız. Büyükşehir’in Büyük Belediye Başkanı’na 1 oy, Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer kardeşinize 1 oy istiyorum” dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.