TOROSLAR’DA YOLLAR KİLİT PARKE İLE YENİLENİYOR

VATANDAŞLAR, BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Güncel Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 13:50:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

VATANDAŞLAR, BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin en hızlı gelişen ilçesi Toroslar’da yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel olarak yol ve kaldırım ihtiyacı da artıyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Toroslar Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan noktalarda kilit parke kaldırım döşeme çalışması yaptı. Parke taşı çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak daha düzenli bir hale getirildi

Yolları yenilenen mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

MAHALLE MUHTARI KILIÇ; “KALDIRIMLARIMIZ TERTEMİZ OLDU”

Toroslar Mahalle Muhtarı Seyfi Kılıç, gerçekleşen hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek; “Mahallemizde asfalt bakım çalışmaları yapıldı, kaldırımlarımız kilit parke taşı ile yenilendi. Şahsım ve mahallem adına Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek; “Atsız Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Yollarımız ve kaldırımlarımız yapıldı. Kendisinin her zaman arkasındayız. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ; “İLÇEMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN TÜM BİRİMLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da mahallelerde de üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydederek; “Hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için yeni yol açım, asfaltlama, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yol yapım çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “İlçemizde 67 mahallemizin hizmet öncelikleri farklı. Çevik Belediyecilik anlayışıyla bunları tespit ederek hangi mahallemize hangi hizmet gerekiyorsa hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Zamanla yıpranmış ve yapısı bozulmuş yollarımız yenilenerek kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde program dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.