MESKİ SİLİFKE ATIK SU ARITMA TESİSİNDE SON TEKNOLOJİ LABORATUVAR DEVREYE ALDI

Mersin’in tüm ilçelerinde teknolojiyi en verimli şekilde kullanarak uygulamaya geçiren MESKİ Genel Müdürlüğü, Silifke Atık Su Arıtma Tesisinde devreye aldığı içme suyu laboratuvarı ile Silifke, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Mut ve Gülnar

Güncel Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 11:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Mersin’in tüm ilçelerinde teknolojiyi en verimli şekilde kullanarak uygulamaya geçiren MESKİ Genel Müdürlüğü, Silifke Atık Su Arıtma Tesisinde devreye aldığı içme suyu laboratuvarı ile Silifke, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Mut ve Gülnar ilçelerinde artık daha kısa sürede içme suyu analizi hizmeti verecek. Bu sayede, vatandaşlardan gelen talepler hızlı bir şekilde cevaplanarak, çözüme kavuşturulacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke Atık Su Arıtma Tesisi bünyesinde devreye aldığı içme suyu laboratuvarı ile artık Mersin’in batı ilçelerine daha hızlı içme suyu analizi hizmeti verecek.
MESKİ, vatandaşların taleplerine en kısa sürede yanıt veriyor
MESKİ Silifke Atık Su Arıtma Tesisinde son teknolojiye uygun olarak dizayn edilen içme suyu laboratuvarını devreye aldı. Bu sayede Silifke, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Mut ve Gülnar ilçelerinde şebeke kontrolleri ve rutin denetimler daha sık ve pratik yapılacak. Böylelikle, merkeze uzak ilçelerden alınan numunelerin analizleri, Merkez Su Analiz Laboratuvarı’na kadar getirilmeden, Silifke Atık Su Arıtma Tesisi içerisindeki laboratuvarda daha kısa sürede yapılacak. MESKİ laboratuvarının devreye alınmasıyla zaman ve yakıt tasarrufu da sağlanacak. Ayrıca, vatandaşlardan gelen şikâyetler daha kısa sürede cevaplanarak, çözüme kavuşturulacak.
 
Laboratuvar Şube Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Volkan Ateş; “Genel Müdürlüğümüzce Silifke Atık Su Arıtma Tesisi sahası içerisinde kurduğumuz İçme Suyu Analiz Laboratuvarımız sayesinde Mersin’in batı ilçelerindeki depo ve şebekelerimiz daha hızlı ve verimli bir şekilde denetlenebilecek olup, vatandaşlarımızdan gelen taleplere de daha kısa sürede yanıt verilecek. Suyun başta mikrobiyolojik analizler olmak üzere kimyasal ve fiziksel analizlerini gerçekleştirmek için kurulmuş olan Silifke İçme Suyu Analiz Laboratuvarı son teknolojiye uygun olarak dizayn edilmiş olup, 2023 yılı ekim ayı itibarıyla devreye alınmıştır” ifadelerini kullandı.
 
Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.