AKDENİZLİ KADINLARDAN “ÇAY MAHALLESİ TOKİ EVLERİNE TAM NOT”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, Bakanlıklar nezdindeki yoğun çaba ve mücadelesi sonucu Toplu Konut İdaresi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında Çay Mahallesi’ne kazandırılan daireleri gezen kadınlar; yeni, modern, doğalgazlı ve güvenl

Güncel Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 11:10:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, Bakanlıklar nezdindeki yoğun çaba ve mücadelesi sonucu Toplu Konut İdaresi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında Çay Mahallesi’ne kazandırılan daireleri gezen kadınlar; yeni, modern, doğalgazlı ve güvenli evlere hayran kaldı, tam not verdi.

Akdeniz Belediyesi’nin, farklı mahallelerde hizmet veren Kültür ve Sanat Evleri’nde mesleki kurs ve eğitim alan kursiyer kadınlar, Toplu Konut İdaresi tarafından Çay Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve bir bölümüne hak sahibi vatandaşların yerleşip yaşamaya başladığı yeni ve modern evleri ziyaret etti.

Çay Mahallesi’nde tanık oldukları yeni, planlı ve düzenli yapıların yanı sıra parkı, yeşil alanı, geniş cadde ve sokakları, altyapı, üstyapı ve çevre düzenlemesi karşısında beğeni ve hayranlıklarını gizleyemeyen kadınlar, kentsel dönüşüm projelerinin yaşadıkları mahallelerde de hayata geçirilmesini isteyerek Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a çağrıda bulundu. Gezdikleri örnek dairelerin fotoğraflarını çekerek hayranlıklarını dile getiren kadınlar duygularını şu sözlerle ifade etti.

“İnşallah bütün mahallelerimizde kentsel dönüşüm başlar”

Leyla Aydoğan; (Güneş Mahallesi Kültür ve Sanat Evi Kursiyeri): Çay Mahallesi TOKİ konutlarını çok beğendik. Buradaki yapılanmayı, kentsel dönüşümü, yapılan hizmetleri yerinde inceledik. Öncelikle Başkanımız Mustafa Gültak’a, Akdeniz’e kentsel dönüşümü kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. İnşallah bütün mahallelerimizde bu çalışma başlar ve biter; bütün halkımız bu hizmetten faydalanır. Özellikle çevre düzenlemesini çok beğendik. Parklar, yeşil alan ve spor alanlarını çok beğendik. Ayrıca evlerdeki ısıtma, doğalgaz sisteminde de çok memnun kaldık.”

“Projeyi biz de istiyoruz”

Naciye Hazar; (Şevket Sümer Mahallesi Kültür ve Sanat Evi Kursiyeri): “Ben de bizim mahallede böyle bir projeyi, kentsel dönüşümü görmek isterim. Evlerimiz yapış yapış, ne güzel bir parkı var, ne güzel bir yeşil alanı var, ne güzel bir sahası veya alanı var. Hiçbir şeyimiz yok. Projeyi biz de istiyoruz.”

“Çok güzel bir yaşam alanı”

Sebiha Tatlı; (Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi Kursiyeri): “Çok beğendim, çok güzel, kapılar, pencereler, mutfak muhteşem. Bizim mahalleye de projenin gelmesini istiyoruz. Başkana

da teşekkür ediyoruz. Doğal gazlı olması, çevresi çok temiz ve geniş. Çok güzel bir yaşam alanı ortaya çıkmış”

“Özgürlük Mahallesi’nin de dönüşümünü isteriz”

Canan Akyurt; (Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi Kursiyeri): “Çay Mahallesi adına çok sevindim, çok güzel imkânlar sağlanmış. Evler çok güzel yapılmış. Doğalgazlı olması, hepsi de birbirinden güzel. 2+1 de 3+1 de çok güzel… Etraf da çok temiz ve düzenli. Ortamı da çok güzel. Bizim mahallemize de bu imkânların sağlanmasını isterim.”

“Aile sıcaklığı böylesi evlerde yaşanır”

Selma Adlı; (Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanat Evi Kursiyeri); “Kentsel dönüşüm çok önemli bir çalışma. Buradaki evleri çok beğendim. Kentsel dönüşüm hayat kurtarır kısacası. Evlerin mutfağı çok güzel, doğalgazı var. Aile ortamının sıcaklığı bu evlerde çok rahat ve güzel yaşanır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.