Öz: “Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız”

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Toroslar’ı birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, gönül gönüle hep birlikte yöneteceğiz. Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 10:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Toroslar’ı birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, gönül gönüle hep birlikte yöneteceğiz. Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.
 
Toroslar Belediye Başkan Adayı Öz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Ziyaret ettiği her yerde çiçeklerle ve büyük sevgi ile karşılanan Öz, son olarak TORTEK Kurs Merkezini ziyaret etti. Önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız’ın da eşlik ettiği ziyarette kurs merkezinde eğitim gören kursiyer kadınlarla bir araya geldi.
 
“DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK”
 
Öz, burada yaptığı konuşmada, “Toroslar’da hizmet ateşimizi daha güçlü bir şekilde dalgalandırmamız için kadınların desteğine ihtiyacımız var. AK Parti ve MHP teşkilatlarının kadın kollarıyla birlikte durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadın kolları üyesi kadınlarla birlikte Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Toroslar’da şimdiye kadarki en yüksek oyu alarak hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Dersimize iyi çalıştık, kararlıyız. Toroslar’ı değiştireceğiz, geliştireceğiz, güzelleştireceğiz” dedi.
 
ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 
Daha sonra Akbelen Mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Öz, vatandaşlarla da sohbet etti. Öz’e sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, “Toroslar halkı olarak içimizden birinin çıkmasını bekliyorduk. Ali Öz bizden birisi. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz ve inşallah 31 Mart seçimlerinde Toroslarımızı başkanımıza kazandıracağız” mesajı verdiler.
 
TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI
 
Esnafın ve bölge halkının taleplerini de dinleyerek tek tek not alan Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, “Vatandaşlarımızın bir sorunu veya derdi varsa bunları çözmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah seçimleri kazandıktan sonra da odamın kapısı sürekli açık olacak. Bu kardeşinizi istediğiniz zaman ziyarete gelerek bir derdiniz var ise gönül rahatlığıyla dile getirebilirsiniz” şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.