“BİR KENTİN GERÇEK AYDINLIK YÜZLERİ KADINLARDIR”

7’den 70’e her kesimden Tarsuslu vatandaşlar, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda kendini geliştirme fırsatı buluyor.

Güncel Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 16:20:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
7’den 70’e her kesimden Tarsuslu vatandaşlar, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda kendini geliştirme fırsatı buluyor. Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde halk oyunları kursunu tamamlayan kursiyerlere Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından sertifikaları takdim edildi. Başkan Bozdoğan “Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında. Kadınlar için 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptım.” dedi.
Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde düzenlenen halk oyunları kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikle kursiyerler gösterilerini sergiledi. Başkan Bozdoğan için şarkı söyleyen kursiyerler, hem eğlendi hem de sohbet etti.  Sertifikalarını takdim eden Bozdoğan, hayatlarında başarılar diledi.
“BİR KENTİN GERÇEK AYDINLIK YÜZLERİ KADINLARDIR”
Ne kadar gurur duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Başkan Bozdoğan, “Aslında bir kentin gerçek aydınlık yüzleri kadınlardır. Kadınlarımız için biz 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptık. Kadınlar için bu kentte ne yapsam az olduğunu da biliyorum. Ama az önce sizleri seyrederken gerçekten çok mutlu oldum. Gurur duydum çünkü Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında.” şeklinde konuştu.
“BANA DEĞER VEREN BİR BAŞKAN ŞU AN YANIMDA”
Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ileten bir başka kursiyer “Bir kadın olarak bana değer veren bir başkan şu an yanımda. Böyle bir başkan tarafından tekrardan yola devam etmenizi gönülden isterim.” dedi.
“BURADA ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR GELİŞTİRDİK”
Tarsus Belediyesi’nin kurslarına katılmaktan memnuniyetini dile getiren bir kursiyer “Burada çok güzel dostluklar geliştirdik. Böyle yöneticilerin mutlu olmayı tanıması bizi daha da ileriye götürüyor. Çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.