Doç. Dr. Özbozkurt ile Dr. Yeşilkuş, Nörostratejik Yönetim Projesini Cevdet Yılmaz’a Sundu

Akademi Derneği Başkanı, akademisyen ve köşe yazarı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi programına Sürdürülebilirlik Elçisi seçilen

Güncel Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 11:45:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Akademi Derneği Başkanı, akademisyen ve köşe yazarı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi programına Sürdürülebilirlik Elçisi seçilen Dr. Fatma Yeşilkuş tarafından literatüre kazandırılan "Nörostratejik Yönetim" (neurostrategic management) kavramının dünyada ilk kez uygulamalı olarak gerçekleştirildiği araştırma sonuçları, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a takdim edildi.
Bir süre sonra kamuoyu ile geniş çaplı bir şekilde paylaşılacak olan Nörostratejik Yönetim projelerinin detaylarını Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a aktaran Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Dr. Fatma Yeşilkuş, “Uluslararası işletmecilik faaliyetleri ve özellikle ihracat gerçekleştiren iş insanlarımızın strateji oluşturma sürecinde beyinlerinin işleyişini keşfettiğimiz bu çalışmayı ilk kez Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcımız olarak sizlere takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ortaya koyduğumuz bu çalışmayla, kendisini daha yakından keşfeden iş dünyası temsilcilerinin, ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasında daha büyük katkı sunacağını öngörüyoruz. Bu noktada çok gururluyuz.” şeklinde açıklamada bulundular.
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Dr. Fatma Yeşilkuş’un büyük önem arz eden nörostratejik yönetim projesini özellikle inceleyeceğini ifade ederek kendilerini tebrik etti ve başarılar diledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.