MERSİN EMNİYETİ UYUŞTURUCU SATICILARINA DUVAR OLDU

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan şahıslara yönelik Mersin genelinde 52 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik 51 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Asayiş Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 12:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan şahıslara yönelik Mersin genelinde 52 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik 51 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda Esrar, Sentetik Ecza, Ekstazi, Sentetik Kannobinoid, Metamfetamin, Eroin, Hassas Terazi, Hint Keneviri, 7 adet Ruhsatsız Tabanca, 235 adet Tabanca Fişeği, 3 adet Av Tüfeği ve 14 adet Av Tüfeği Kartuşu ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 26650 TL nakit para ele geçirilmiş olup; 37 şüpheli yakalanarak hakkında adli işlemlere başlanmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.