10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

"Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir. Türk basını, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini

Güncel Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 13:49:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir. Türk basını, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğunu söylemek gerekir. Doğru ve tarafsız habercilik ilkesi ile vatanın ve milletin menfaatleri doğrultusunda haber yapmak ne kadar önemli ise yalan ve iftiralara karşı da demokratik ve özgür basının, hukuk kuralları içinde doğru ve gazetecilik ahlakı çerçevesinde olması her gazetecinin sorumluluğudur.” bu duygu düşünceler cefakar, vatansever çalışan gazetecilerimizin günü kutluyorum.
ALİ RIZA GENÇ 
MHP ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.