TOROSLAR’DA, 100. YILDA 100 ÖĞRETMEN İLE 29 KİLOMETRELİK BİSİKLET TURU

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar, Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyor.

Güncel Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 17:12:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar, Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyor. Toroslar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 100 öğretmenin katıldığı Bisikletli Sürüş Etkinliği düzenlendi.

İlçenin farklı okullarında görev yapan 100 öğretmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ithafen 29 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

Toroslar Belediyesinin Buluklu Mahallesi’nde bulunan Kuvayi Milliye Karargahı önünden başlayan ve Çağdaşkent Mahallesi Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan bisikletli sürüş etkinliği ile ilçenin caddelerinde bayram havası esti.

Öğretmenler, Türk Bayraklarıyla süsledikleri bisikletleriyle çevredeki öğrenciler ve vatandaşlardan büyük alkış aldı. Etkinliğe, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü de katıldı. 

“TOROSLAR’DA CUMHURİYET COŞKUSU BİR BAŞKA GÜZEL”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, etkinliğe katılarak Cumhuriyet için pedal çeviren tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; “Cumhuriyet ruhunu, Toroslarımızın caddelerinde, sokaklarında yaşatan geleceğin mimarları tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak için azim ve kararlılığımız, geçmişte olduğu gibi, bugün de yarın da devam edecektir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” dedi.

Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet de Cumhuriyet’in 100. yılını kutlayarak; “Mersinmizin Düşman İşgali’nden kurtuluş gününde ve milli günlerde Kuvayi Milliye ruhunu yaşatan bir şehiriz, Toroslarız. Bu etkinliğe katılan bisikletçilerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmen arkadaşlarımız. Toroslar Belediyemizin himayelerinde güzel bir etkinliğe imza atıldı. Cumhuriyetimiz ve sağlıklı yaşam için de pedal çevrildi. Bu bayrağı sağlıklı bir şekilde genç nesillere devredeceğiz inşallah” diye konuştu.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.